O nama

Tvrtka LATERAMEN d.o.o. sa više deseteljeća iskustva, specijalizirana je za izvođenje svih vrsta keramičarskih radova. Spremni smo preuzeti velike poslove koji uključuju tisuće kvadrata i završiti ih u dogovorenom roku, što potvrđuju i naše reference sa liste naših klijenata. Sve radove izvodimo vrlo kvalitetno, na zadovoljstvo naših kupaca.

Ako je potrebno, kod uređenja doma Vaše vizije pretvoriti u stvarnost, tu smo da Vam pomognemo stvoriti poseban ugođaj Vašeg interijera i eksterijera. Uvijek smo spremni sugerirati u cilju pronalaska najboljeg rješenja, a svakom detalju poklanjamo posebnu pažnju.

Neki praktični savjeti

Pri kupnji keramičkih pločica uvijek je dobro kupiti barem 10 posto više pločica, kako biste se osigurali u slučaju oštećenja pri postavljanju, ali i kasnije.

 

Tamne pločice u mat izvedbi nisu idealan izbor za kuhinju. Na njima je uočljiva svaka mrlja, pa čak i osušene kapljice vode.

 

Zidne pločice se postavljaju samo na vertikalne površine, dok se podne mogu postavljati horizontalno i vertikalno. Ovo imajte na umu kako zbog pogrešnog odabira ne bi došlo do proklizavanja i pucanja pločica na podu.

 

Prije nego što se odlučite za kupnju pločica, posjetite nekoliko trgovina. Mnoge od njih imaju identične proizvode, a cijene im nisu uvijek iste.

 

Pazite kod odabira pločica za najfrekventnija mjesta u domu. Odaberite najkvalitetnije pločice za ovakva mjesta kako nakon kraćeg vremena pločice ne bi bile pohabane.